Det finns ett skyddsrum i Skellefteå

Fråga mig inte hur jag kom in på det men här om kvällen så kom jag in på ämnet skyddsrum och insåg efter att ha sökt runt och läst på lite om det så insåg jag att det finns ett skyddsrum i Skellefteå. Eller ja, ett och ett, det finns några stycken. Helt enkelt så finns det betydligt fler skyddsrum och i betydligt fler orter som jag trodde att det gjorde. Vilket såklart är väldigt bra.

Det är väl olika företag i olika län och kommuner och jag vet att de som hade ordnat med det där skyddsrummet i Skellefteå var Skyddsrumsprojekt i Luleå AB. Läste faktiskt inte på så jättemycket om dem som företag, så det kan ni ju göra om ni är intresserade. Annars finns det såklart ganska mycket annat som man kan göra istället också, annat som faktiskt kan vara ännu mer lockande och intressant.

Antingen så har du en tydlig idé för vad du önskar uppnå eller så kanske du helt enkelt bara lever i ovissheten. I det där frågetecknet med att du aldrig kan komma och få hjälp med saker på ett enkelt sätt utan att det alltid ska vara så himla komplicerat. Ska det verkligen behöva vara sådär fruktansvärt komplicerat alltid, kan det inte även vara någonting som fungerar lite bättre. Exempelvis med skyddsrum från då Skyddsrumsprojekt i Luleå AB i Skellefteå behöver ju verkligen vara tåliga för att annars kan de knappast kallas för eller räknas till funktionella skyddsrum.

Du gillar kanske också...