Isolering till det nya huset

God morgon, god, morgon på dig. Nu är jag tillbaka och det är skönt att se att du också är tillbaka! Det är även skönt att kunna skriva igen då jag nu har mycket mer ledig tid än vad jag har haft innan. Vårt hus är färdigbyggt och nu är det bara att flytta in i det, men det ska vi göra om några veckor då vi inte har dragit in värmen i huset än, men det kommer. När huset byggdes kom jag på att vi var tvungna att anlita ett företag som jobbar med isolering i Örebro så att vårt hus skulle kunna hålla inne värmen de kalla dagarna.

Vi själva har fixat det mesta när det gäller husbygge då både jag och min man jobbar inom byggnation, men det finns även saker vi inte kan fixa för säkerhet och andra grejer. En sak som vi inte kunde fixa själva var att isolera väggarna och därför var jag ute på jakt efter företag som jobbar med isolering i Örebro så att vi kunde få bukt på vårt hus. Det var inte så svårt att hitta ett bra företag eftersom vi hade hört mycket bra om HCR Energi Isolering från våra vänner och bekanta. När vi då fick hjälp av HCR Energi Isolering i Örebro kändes allt bra och de gjorde ett sådant otroligt bra jobb, och det gick snabbt också för den delen. Jag tycker att detta var ett jättebra företag, så hör av er till dem om ni skulle vara intresserade av deras tjänster. Det var allt för detta inlägg, så nu får ni ha det så bra tills vi hörs i nästa inlägg som kommer upp någon gång i veckan, jag har inte någon exakt dag.